Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som berör alltings förgänglighet


Om en lök

Min lök är gul.
Den har ett skal.
Under skalet
finns flera lager.
Löken doftar lök
och mina ögon
rinner.
Jag kan steka min lök.
Den blir god och mjuk.
När den är stekt
kan jag äta löken.
Sedan finns den
inte mer!




Fri vers (Spoken word/Slam) av BoOttoOlsson
Läst 101 gånger
Publicerad 2014-08-13 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson