Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om behovet av mer ödmjukhet och självreflektion i världen


Världens bästa poet

Ta på dig solglasögon.
Annars blir du bländad
av min gnistrande genialitet.
Jag är BoOttoOlsson,
världens bästa poet.
Du och alla ni andra
kan sluta dikta nu.
Det tjänar ju ingenting till,
när du ändå aldrig kan nå
till mina gudomliga höjder.
Gå i stället ut i världen
och berätta för alla du möter
att du har vunnit insikt:
BoOttoOlsson rules the World!




Fri vers (Spoken word/Slam) av BoOttoOlsson
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-13 10:04



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Vad bra att kunna ägna sin tid åt nyttigare ting - tack för att du tar på dig poesins tunga börda! :-)
2014-08-19

  byggpoeten
Skönt skrivet! Man ska ju tror på sig själv;)
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson