Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om svårigheten att ibland förstå världen och alltings sammanhang


Svart är lagom

När det gröna slår,
finns båten klar.
Den tvättade holken
står innanför väggen.
Finns du där,
när kolet surnar?
Jag har inget kvar
som räkorna äter.
Kom, min vän,
och låt huset brinna.
Det står ändå ingen
buss i garaget.
Tron kan inte visa
hur badet ska bli.




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 113 gånger
Publicerad 2014-08-13 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson