Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om självupptagenhet


Jag

Jag
....
....
....
Jag!




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 129 gånger
Publicerad 2014-08-13 11:17



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Dock en begynnande insikt om något annat - eller .... .?
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson