Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Vara

Djur och växter
är omedvetna
om livets
förgänglighet
och nyckfulla väsen.

Men vårt medvetande
gör många av oss
olyckliga.

Vi har mycket
att lära
av växterna
och djuren;
leva i nuet,
och bara vara.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-13 14:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
"Leva i nuet och bara vara" underbart, men ack så svårt.
2014-08-15

    ej medlem längre
Kloka ord med starkt innehåll.
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP