Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lägesbeskivning.


Interieör från en bostad...

...där katterna flytt mannen,
radion går tomgång.
Blommorna andas hest.
Ljuset tränger inte genom fönstrens smuts.

Böckerna trängs i rummet.
Tavlorna bereder sig att hoppa ned från väggarna.

Schackbrädet är dammigt.
Trötta pjäser väntar på nästa drag,

Som han inte vill göra. Än!


ue











Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-13 15:43

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rochester
Remi mot Döden? Inte illa!
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram