Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evighetsförklaran



Stå på randen
till det oförklarliga
följ stegen över
havets kant
träd in i korpens
vingslag
Var tung som grådiset
över himlen inatt




Fri vers av Smultris
Läst 995 gånger
Publicerad 2006-04-01 00:12



Bookmark and Share


  Litorina
Du har en förmåga att formulera dig kort och slagkraftigt. En god egenskap som jag saknar i lyriksammanhang. Det är anmärkningsvärt hur mycket stämning och information du lyckas måla fram hos läsaren (ja, numera kallar jag mig själv Läsaren, ett namn jag finner utomordentligt lämpligt). Jag uppskattar väldigt dina nästan mytiska anslag, som hålls på en så pass dolsk nivå att de ständigt lockar fram lagom dunkla bilder i mitt inre. Dessa lätta penseldrag är grunden för all välskriven lyrik.
2006-08-10

  Tony Hermansson
Vilken skön inspiration jag fick av denna. Det är bara kasta sig ut och finnas till.....
2006-04-12

  karamellen
En mycket vacker dikt! Du finner så vackra ord! Vemodig och lite mystisk...Lite annorlunda, på ett bra sätt, jämfört med andra Smultris dikter jag läst.
2006-04-03

  Tove Meyer VIP
en livsbejakande text,
känns som tagen ur en fantastisk saga...
bli ett med det omkring, underbart.
2006-04-02

    ej medlem längre
En otroligt fin text tycker jag, en slags önskan, vädjan...
Underbara vemodiga bilder, en toppendikt!
2006-04-01

  Mats L.
Intresant text det här
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris