Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparsmakad

Jag har blivit
sparsmakad
med kontakter.

Jag har
smakat dem
tillräckligt.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-13 20:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland smakar de dessutom illa!
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP