Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INNEHÅLLET ÄR VIKTIGARE ÄN FÖRPACKNINGEN






Min hud liknar barken på en korkek


men


hjärtat har inga rynkor




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-08-14 08:41



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
fin liten text. för så ska det vara... skit i botox liksom..
2014-08-29

  ULJO
Så sant och förnuftigt
2014-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Fina, uppmuntrande ord...
2014-08-18

    bittemi VIP
Sant och fint sagt!
2014-08-15

  Ponkla
Mycket bra skrivet!
2014-08-14

  Lehva VIP
Så sant:-)
2014-08-14

  Hans Christian
Så insiktsfullt och smakfullt skriven dikt. Bravo!
2014-08-14

  Connie
Hjärtat måste vara det enda organet i kroppen som reparerar sig själv. Otroligt hur många gånger det kan gå sönder, för att sen ordna sig igen!
2014-08-14

  Lars Hedlin
Bra och sannt!
2014-08-14

    Dan Myrbeck
Bra skrivet! Men korkeken är ju viktig för viner som ska lagras.
2014-08-14

    ej medlem längre
Klokheten talar genom dina ord.
2014-08-14

    ej medlem längre
det viktigaste det!
2014-08-14

  louisegirl
Det är det viktigaste...
Fint skrivet
2014-08-14

  Åsa Njunjes
Hjärtat har så vackra rynkor, redan från början. Men inte heller det, inuti.
2014-08-14

  Michaela Dutius
Nej hjärtat får inga rynkor..... det är evigt ungt.... Vackra tankar i vacker form
2014-08-14

  walborg
Så fint
2014-08-14

  Alva Johnsson VIP

Så rätt så.
Tyvärr bländas alltför många.
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP