Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytesdjur

Rovdjur lever på vissa bytesdjur.
Människan, det största rovdjuret;
dödar och äter
otaliga bytesdjur;
och precis som lejonen
strider mot hyenorna,
om det nedlagda bytet,
strider människorna
mot varandra
om livsutrymmena.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-14 11:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP