Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardröm

En träsniden sommargrind, som ställs på glänt av en sommarvind

Visar vägen till en morgondag, bort från allt som jag aldrig sa

Där ser jag Hon vid en sommarlind, ljuset smeker hennes sommarkind

Jag fylls av tvekan och vänder om, hon viskar ömt till mig,

"bara kom".




Bunden vers (Rim) av Lizzarde
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-14 18:37



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde