Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förmån trots allt


Det är en förmån att leva trots allt.
Kunna känna vinden som fläktar
och sätta sig i skuggan en solig dag.
Gå på vandring i midsommarnatten,
se blommorna i nattens halvskumma ljus.
Drömma om den överjordiska lyckan.
Se solen stiga i gryningen invid en
skogstjärn medan tranorna trumpeta.
Känna doften av gryning, doften av
dimma och dagg, doften av livet självt.
Och mitt i allt glömma alla de stunder då
ens samtid jagar en med alla sina påfund.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-14 20:36



Bookmark and Share


  Connie
Mycket bra!
2014-08-15

  Maj-Lis VIP
Den var fin
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark