Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅSTÅENDE





Den största seger en människa kan vinna

är segern över sig själv.




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-15 08:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jo sannt
2014-08-15

    ej medlem längre
Visst - man är sin egen värsta fiende ibland.
2014-08-15

  louisegirl
Så sant vännen <3
Bra förmedlat!
2014-08-15

    bittemi VIP
Alldeles sant!
De tre största fienderna:
ME, I och Myself ( Patricia Tudor Sandal )
2014-08-15

  KattenKin VIP
Helt klart.
2014-08-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Du har så rätt! Men det fordrar mycket styrka och arbete.
2014-08-15

  KYREUS of Sweden
Så är det.
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP