Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inspirerade av någon ..på denna sida..tack för "titeln" som jag fick "stjäla", du vet vem du är.


Himlavalvet

 

 

 

I dina ögon

Sover stjärnorna

 

 

 

 

 

"De blundar och låter månen styra hela himlavalvet"

 

 

 

 

 

 

Jag undrar

 

 

 

 

 

 

 

 

I fall de tjuvkikar ändå

Ner på oss

 

 

 

 

 

Har de kuddkrig?

Leker de kull?

Busar de i sängen?

 

 

 

 

 

 

 

 

Som vi som står med båda fötterna på jorden

Men fallit

 

 

 

 

 

 

Omkull

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-15 12:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-08-15

  Tess74
Helt fantastisk! Älskar frågeställningen
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP