Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om världens ljusa framtid


I natt jag glömde

I natt jag glömde
något som
jag aldrig glömt förut.
Jag glömde att jag
red på kor
och alla Stig var Rut.

Jag glömde bort
en jätteglad
när marsmän gick parad.
Se´n drack dom ur
en Absolut
och raglade och sa:

"Det finns inga
planeter mer
och ingen atmosfär
och ingen känner
längre till
det ordet 'resenär'."

På gatorna gick
Rut omkring
och drog från Coop
till Coop
och ingen flög till månen mer
och alla var ihop.




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-15 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina texter får mig att skratta så mycket! Tack =)
2014-08-19

  KattenKin VIP
*fniss o flabb*
Störtskön variant!
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson