Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om verklighetens beskaffenhet


Sanningen

Vem kom först -
jag eller du?
Går du i mina
fotspår
eller går jag i dina?

Är glaset halvfullt
eller halvtomt?
Fick jag rätt
eller hade du
bara fel?

Kan jag tänkas väga
alltför mycket
eller är du för smal?
Är jag galen
eller är du alltför klok?

Är jag sann
eller är du falsk?
Vad är fram och
vad är bak?
Vad vet jag?







Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-15 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson