Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryck handen mot mitt hjärta

Hjärtslag,
likt melodier

Dina händer,
min dirigent

Ljus
strålar
ut

Tills du försvinner
ut i vintern,
ut i snön

Du ersätts
av alkoholblandat blod
och oskyldiga läppar

Du blir en vind
i nattens brus
En låga
i mörkrets sus

Allt och ingenting,
som det alltid vart
tryck handen mot mitt hjärta
säg mig,
kan du känna min smärta?

Allt och ingenting,
som det alltid vart
tryck handen mot mitt hjärta
känn det
som jag aldrig sagt
greppa
denna smärta som jag haft

Gräv ur mig
det som du begravt
så djupt inuti

Släta över såret
och försvinn sedan
för att aldrig återvända
aldrig komma hit igen

Snälla,
bli till en hägring
en dröm jag haft en natt

Snälla,
låt mig få vakna upp
och glömma den
likt så många andra jag haft

Men låt dess bitterljuva smak
dröja sig kvar i min mun
låt mig dra tungan över tänderna
en sista gång
innan jag blundar och sväljer
allt vi någonsin haft




Fri vers (Fri form) av ständigtkaos
Läst 560 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-15 18:45



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vilken känsla i dina ord ! Smärtan, vemodet och längtan både till och från någon och något är påtaglig.

Gillas starkt !
2014-08-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärtsamt vackert och känslofyllt i något som påminner om en bön. Mycket bra skriftat!
2014-08-16

    Sefarge VIP
Bra skrivet!Tro på dig själv.Fortsätt!
Tack!
2014-08-15

  wildah
Väldigt känslofylld. Jag tycker om din text.
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos