Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som behöver självförsikt.


Till en ängslig flicka.

Ingen går ifrån dig,
ingen lämnar dig.
(det bara verkar så ibland)

Går du vilse i skogen?
Träden är med dig.

Far du vilse på havet?
Vågorna är dina vänner.

Far du vilse bland människor?
Tag riktmärke!
Förlora inte dig själv.

Någon finner dig alltid,
du finner någon alltid.

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-15 19:10

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Connie
En trösterik text!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram