Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord i all dess mening........


Att vara chef!

Du är, om du inte vet om det.....så är du
chef över någonting, någon eller något!
Du är, en person som någonting förväntas
något ut av. Du är en någons chef ........
Du är och formar någons vardag, med
eller utan ditt tycke eller väl. Du är chef!
Du är och leder någons timmar och
minuter till en hel eller halv dag. Du är chef!
Vad du åstadkommer är inte bara ett jobb,
det är ett liv i en oåterkallelig svår uppgift.
Du formar människors liv, med dina beslut,
du leder och ser människors utveckling, ja!
Stagnerar det eller får dig till att misshaga "din"
sfär, så har du kanske inte förstått din roll...
Men din roll innefattar mer är din titel och
mer än din lön, då människor i din närhet ger sitt!
Ja, de kanske ger allt och lite därtill, då du i
din värld redan har stämplat ut? Känsla och
förnuft i ett chefskap bildar ringar du inte kan
trä på ett finger.. Det bildar dock band som
beslut kan ta i hand. Oavsett val eller kval, så
har löftet sitt. Att i allt ge allt för de som förtroendet
getts och som väl i alla löften setts, en chef!




Fri vers (Fri form) av stefan.g
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-15 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva