Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutidens vagn är framkörd

Nutidens vagn är framkörd
-varje morgon
Dags att ta plats
Åka med eller köra själv?
Hinder på vägen
Välja väg
Snabbaste eller vackraste?
Betrakta utsikterna
Vad gör intrycken med mig?
Vad kan jag göra med dem?
Av vilken anledning?
Saker att grunna på!




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-16 11:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sannerligen!
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP