Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myggfestival

Tusensystrar svirvlar över ängen
kosmiskt ljus är silversvängen
vingar virvlar väver mötesmönster
slumpen möter livet knuffar gängen
blink paljettblänk stjärndamm tussar av materia
livdrivna svärmar av milleniegammal vilja
blinda utav kärlek fortsätter vi att inte dö




Fri vers av svernbygrabben
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-16 14:48



Bookmark and Share


    nånja
wow vilket flöde!
2014-09-16

    ej medlem längre
Bra som bara den!
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben