Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballong

I den slitna parken
vecklar förståelsen ut sig

hoppar full ballong
vill in i rymden

mellan syrenbuskarna
och deras ljushimmel

gäspar ansiktshorisonten
runt en öppen källkod

nästan frågande
samlas mystiska entiteter

ler utan anledning
när morgondjuren skuttar fram




Fri vers av svernbygrabben
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-16 14:49



Bookmark and Share


    nånja
trolsk och smakrik!
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben