Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar / självbild

Hur känner du när du ser mig

vilka tankar snurrar i dig när jag kysser dig

när min hand går på morgonpromenad över din mjuka hud

när mina blå ögon ser in i dina vackra

vad tänker du då..?




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-16 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0