Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att... jag kunde inte föreställa mig det här ...känslan !!!


Jordskalv

Hej du...!!! Med fyra tänder...

välver om min värld med endast fyra tänder

tårar som dränker mitt hjärta med bara fyra tänder

en vilja av stål med endast fyra tänder

du får vad du vill med dina fyra tänder

mormor är såld för dina fyra tänder !!!




Övriga genrer av ospray
Läst 313 gånger
Publicerad 2014-08-16 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray