Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällstankar


Hitta känslan
skriv om känslan

inom kort har nya marker gett dig insikt

Läs andras ord
och inse;

de lever
som du




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-17 00:55



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Tack, det var fina insiktsfulla tankar!
2014-08-23

  aol
Gillas sant berörande skaldat
2014-08-17

  aol
Gillas sant berörande skaldat
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP