Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djuret

djuret
det ligger tungt och
varmt i mina
armar och
spinner spinner
spinner så det
dånar i öronen och
när jag tänker gå så
håller djuret fast mig med
sina tassar

jag tänker på djuret då och då
när jag känner mig
ensam och när jag tror
att allt är på låtsas

vill du låna djuret är det
bara att säga till men
djuret gillar bara folk
med mjuka händer som
smeker smeker smeker




Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-17 02:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Jättefint skrivet, min fina skrivarvän!
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös