Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstörde allt.


Du tog vårt livspuzzel och kastade det utan ånger i backen.

Bitar bröts sönder och bitar kommer alltid fattas.

Vi kommer aldrig få det helt igen.




Fri vers av Kulkub
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-17 09:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Perfekt beskrivning!
2014-08-17

  Teresia Ridell
Svidande ord som känns.
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Kulkub
Kulkub