Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De

 

 

inre håligheterna
fylls inte

ögonblicken
blåser förbi

hållplatserna som jag sökt
vänder om
tittar bort

månar kärvt
om sina färger

fylls inte

omkantad

omkullkanad




Fri vers av Miss Mod
Läst 456 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-17 12:20



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark text tycker om hur du använder orden "omkantad omkullkanad"
2014-08-24

  Carl Mikael Fäldt
Läser din text med stort behag-du lyckas nämligen tvinga läsaren att tolka !
2014-08-21

  Epione VIP
oh en av mina favoritpoeter, dv Du.
Känner igen känslan här, älskar metaforen hållplatser. Nya ord som omkullkanad blir man ju så glad av.
Tomhet, tiden som går och vi står och ser på, som om man vore en pjäs på schackspelet man ej kunde styra. Min tolkning, Kanonbra detta..
2014-08-17

  aol
Man känner vilsenheten söka sej fram, bra skaldat vännen,
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod