Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fleeting

Hold fast to dreams, For if dreams die
Life is a broken-winged bird, That cannot fly.




Fri vers av The one in Black
Läst 220 gånger
Publicerad 2014-08-17 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one in Black
The one in Black