Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg mina vingar flyg fri

Förminska mig inte
håll inte fast mina vingar
de måste ut & flyga fri
det går inte att hindra
mina känslor mitt viktiga liv
om någon försöker stänga in mig
så sparkar jag bara upp dörren
slår sönder fönster så mina
lungor får sin friska luft
friheten driver på inifrån
kräver min rätt att leva till fullo
följa hjärtats starka drivkraft
som tickar inom min kropp
jag har en hjärna
som kan tänka själv
ingen ska trycka sin åsikter
i mitt ansikte & säga vad jag
ska tycka om saker & ting
som de politiskt korrekta
de tål inte att jag går utanför
ramar mallar & formade mönster
smutskastningar är de bra på
hatkampanjer är inte ovanligt
som elaka smutsiga påhopp
de älskar diktatur regler
de kommer aldrig att kunna
sätta munkavle på mig
skrämma mig till tystnad
motstånd ger bara mer muskler
mina har vuxit massor
de sista åren som gått
friheten puttar mig framåt
i alla väderförhållanden
vi är ett härligt par!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-30 14:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2022-05-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP