Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhetens frånvaro

Vad kan jag göra när åtrån till dig driver mina tankar ut för ett stup
när min kropp är på gränsen att brisera
När tanken på dina ögon gör mig varm
när doften från ditt hår sänder glädjespiraler till mina läppar

Natten är lång och tanken är helt nära
jag kan smaka dig genom tanken
jag kan smeka dig om jag blundar

Vi kan vara med varandra när jag tar på mig själv
och vi möts skrikande när jag kommer
men min kudde är bara blöt av min svett.. inte din....




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-17 16:05



Bookmark and Share


  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Starkt beskriven känsla av åtrå, begär och längtan efter tillfredsställelse. Bra.
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0