Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om ett reseöde


Resan

Jag har varit på en resa
och tagit mig hem igen.
Vem hade någonsin
kunnat tro på ett sådant öde?
Och ingen souvenir
fick jag med mig hem.
Vilken otur!




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 138 gånger
Publicerad 2014-08-17 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson