Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om allt möjligt trams i världen


Sicket trams!

Smör på mackan.
Kaffespill på byxan.
Snorkråkor i näsan.

Två hundskitar under skon.
Kokt fläsk till frukost.
Gammalt snus.

Vaxade transvestiter.
Mögliga trasmattor.
Ett löskokt ägg utan salt.

Uttjänta speldosor.
Skrynkliga vårrullar.
Bakläxa på pepparkaksbaket.

Sicket trams!




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-17 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson