Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svepta omskriven

slukade av vatten som rann
och så länge kring oss flöt till slut 
viskningar vuxna fram från vatten att inte höras för tid
 är oss fortfarande 

i kapplöpning försena natten
det är glädje, andning
mot strupen där fukten
på cykeln vid vattnet
kylde när jag höll dig var du grät




Fri vers av ffredfr
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-18 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr