Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Matematik i praktiken.

Tänk att summan av alla ens handlingar
under en period,
kan nollas
genom ett svek.




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 372 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-08-18 10:39



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Så bra!
2014-08-24

  Amanda Lantz
Grymt bra!!
2014-08-21

    Dan Myrbeck
Mycket bra skrivet!

Om du ändrar till "Matematiken" i rubriken, får du en ännu bättre titel!
2014-08-21

  Wolf Wallström
Du visar på svekets enorma kraft.
2014-08-21

  Lehva VIP
Lysande:-)
2014-08-20

  Connie
Så in i bomben bra detta!
2014-08-18

    ej medlem längre
Sparar denna!!
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad