Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett slott.

En kyss ett slott.

Två hål i ryggen som ska,
måste fyllas.

Vi blottar halsen
mellan ingenting och ingenting
raspas fram på din gamla lp.

Dagen är redan slut
när vi tappas på våra sista ljud.





Fri vers av kalle ankus
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-18 15:28



Bookmark and Share


  Rochester
Uppskattar särskilt den syntaktiska svängningen mellan "mellan ingenting och ingenting / raspas fram".
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus