Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mytologisk ambiguitet


Schh.. Visade valkyrian, med fingret över spruckna läppar.
-Följ mig dit där smärta omsorgsfullt läker stupade hjältar.

Hennes hud var inte längre mjölkig, snarare transparent.
Om du tittade riktigt noga, kunde du se rakt igenom.
Alla vener pulserade fluorescerade strömmar i brunnen.
Hennes kött och blod hade offrats för att blidka korpguden.

Intuitionen och Förnuftet hade separerats,
fasan besannats.
Endast en återvände hem för att viska vishet från skuldran.
Den enögde kramade ut en silverdroppe motvilligt.
Befallde Tanken, att finna Minnet i asken
innan allt blev till aska, spreds med vinden.



...


Valet hade varit så enkelt
om det inte vore för våra verkligheter

Själen vill resa dit den växer
om så.. I svårigheter


Endast Skuld är völvan i mörker




Fri vers av Silverbjer
Läst 362 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-01 13:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mörka toner i denna mytologiska text!
Och nornan som leder människans öden.
Spännande och dramatiskt!
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Silverbjer