Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt skriven under teaterlektion med inriktning röst och rörelse. The Linklater method.


Ode to my voice

Med galler över hjärtat
sjunger du om något annat

Livet var bra när du sjöng

Men inte när gallret över hjärtat målar en annan framtid.




Fri vers (Fri form) av Ivanovitj
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-18 20:28



Bookmark and Share


  i af apa
riktigt bra i litet Format - teater övningar ger ofta bra ord kombinationer...
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett