Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om något skall växa ur det här

 

strålkastarljusen från skyskrapornas tak
ringar in något viktigt

välfärdspolitiken sjunker genom golvet

i tv-studion duellerar debattanterna
runt städerna tänds lägereldar

i resterna från den stora branden
hittades i utkanten av Norberg
blodstensmalm format som en människa

detta återfinns även på Mars

 

"Exempel på arter som gynnas eller är beroende av skogsbränder är: Tall, sälg, svedjenäva, brandnäva, mjölkört, nattskärra, älg, rådjur, skogshare, tretåig hackspett, sotsvart praktbagge" Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Skogsbrand




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-08-18 22:55



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Jaa...från stora katastrofer eller bränder växer alltid något nytt upp...
t.ex. människan när dinosaurierena
dog ut... kanske det även funnits liv på Mars en gång...

En spännande dikt med många tolkningsmöjligheter!
2014-08-19

  Anya VIP
Som ett ögonblicksflygfoto över media.
2014-08-19

  Ingela Svenson VIP
otäck stämning som ger rysningar längs ryggraden...Ja, vi är snart där..eller kanske redan
2014-08-19

  himlens hemlighet VIP
Den brända jordens taktik...
Du är bäst!
Alliansen är sämst!
Puss
2014-08-19

  Lehva VIP
Tänkvärt. Vackert.
2014-08-19

    Svarte Petter
Äntligen! Har letat hela kvällen. En poet!
2014-08-19

  tom boreland
den känns
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP