Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina kvarter


Nu när sikten har klarnat
ser jag de uppstickande gatstenarna
och sprickorna i asfalten
som jag klarat mig förbi
Förutom den där sista revan
Den jag snubblade på så illa
att jag föll handlöst
- en andra gång

Blödande sommarknän
Ja, ja
Jag kan det här nu
att låta semestern plåstra om mig

Kan inte låta bli att undra hur din väg såg ut
Du som kunde välja
och som valde bort
Som ändå inte riktigt vill
eller kan släppa taget

Tänker mig att det var en
rutschkana för dig
med såpavatten
På något sätt åkte jag med
av bara farten

Det är väl ok
Sårskorporna har trillat av,
men jag sätter ner fötterna varsamt
när jag måste röra mig
i dina kvarter




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-19 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria