Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöd

sommar blir till höst där jag ligger på ditt bröst

aldrig mer ensam och kall när du smeker mig varm

dina lugna andetag i hop med mina får alla bekymmer att försvinna

när hösten blir till vinter då väcker du min glöd

åh

sjung tills jag somnar

när jag vaknar är det sommar

mörker blir till ljus

hösten får ett slut

vintern smälter bort åter kommer hopp

värmen ger mig tröst när jag vilar på ditt bröst

smeker mig med ord
helar när du ler

ingen annan ser

när älskade älskar

i värme och kyla

såren är läkta mörkret har skingrats
du ger mig kraften att andas
ger mig lusten att älska

du är det finaste jag vet
snälla
älska mig en evighet

sjung tills jag somnar

resten av mina somrar

Jag älskar dig




Fri vers av hilja
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-19 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja