Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reinfeldt: Öppna era hjärtan för de utsatta

 

Öppna ett hjärta

med otrolig smärta

Är som utförsäkrad svensk svårt

när livet som sjuk är svältande hemlöst hårt

 

Så varför inte sopa

upp alla rikemansbidrag på en skopa

Och slopa

alla avgångsvederlag löneförmåner fallskärmar Rut Rot likväl som samhällets orättvisa skola

 

Men Reinfeldt snackar åter skit

i ett försök att vinna tillit

Men jag ser hans falska anlete

när han åter agnar sitt röstbete




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 2051 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-19 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP