Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om otillfredsställda behov


Applåder

Applåder, applåder, applåder!
Jag vill ha mera applåder.
Varför ska jag skriva en dikt
om jag inte får applåder?

Jag är beroende, jag har behov:
Ge mig mera applåder.
Jag får aldrig nog, aldrig nog.
Hela min värld kretsar kring applåder.

Du som läser denna dikt,
förbarma dig över mig missbrukare.
Får jag inga applåder
blir jag liggande med skakningar
i ett hörn, fylld av abstinens.

Jag håller på att bli tokig.
Det kokar inombords av frustration.
Ge mig de jädra applåderna genast
annars går jag sönder - jag går sönder!
Hjälp mig, ge mig applåderna.....




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-19 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson