Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen idag

 

Världen likväl som Sverige

är idag ondskans härbärge

 

Skapat av djävulens pengar

till egoismens makt och härlighets sängar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-19 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP