Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om anatomins betydelsefulla bidrag


Stora fötter

Min vän,
vart ska du gå?
Livets stora gåtor
är djupa,
som mörka grottor.

Där du ska gå,
min bästa vän,
krävs något
utöver det vanliga.
Du behöver stora fötter.




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-19 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson