Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om den urbaniserade människans kvalfyllda möte med ett naturfolks livsmiljö


Livet på landet

Hästgnägg.
Rostiga traktorer i lador.
Gödselstacken.
Stora, gröna flugor i svärmar.

Doften av koskit.
Rostiga redskap i förrådet.
Kackel från en höna.
Leriga, skitiga stövlar.

Elstängsel.
Slingrande grusvägar med småsten.
Bristfälliga kommunikationer:
Jag tar nästa buss till sta´n igen!




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 175 gånger
Publicerad 2014-08-20 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson