Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Censuren är ständigt på vakt & jakt

Det är inte välkommet att använda
yttrandefriheten, att skapa fritt på eget sätt
censuren är ständigt på vakt & jakt
jagar de som inte följer, gör rätt

Diktaturen är folk i hälarna
de som inte lyder blir inlåsta i bur
bakbundna med munkavle på
de ligger ständigt på lur..

Sociala plattformar attackeras
många har tagits bort, finns ej mer
helt klart märks hatet mot friheten
hela samhället ska tystas ner

Det kommer aldrig att lyckas
ty fler & fler vågar agera emot
det ekar ut över hela världen:
var inte rädd för dess hat & hot

Pennor vässas & muskler växer
människor vet vad som gäller idag
kampen för fria tankegångar åsikter
ska gälla, ska vara rättighetens lag









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-29 11:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till sist segrar sanningen.
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP