Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det också vara


Ombytta roller

I mitt servicearbete
träffade jag många gånger
den gamle majoren
och hans hustru.
Jag hjälpte dem
med deras resor;
till olika forna slagfält
från trettioåriga kriget.
Den som bestämde
resrouten var majoren.
Men den som förde
befälet över samtalet,
och angav marschtakten,
det var majorskan.




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-20 12:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vidrigt. Mannen är skapad för att härska.
Verkliga män gör det också och verkliga kvinnor vill ha sådana män.
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP