Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick tillbaka mitt hjärta i tisdags kväll

Jag fick tillbaka mitt hjärta i tisdags kväll.

Det var inte i samma skick som när hon fick det.

Hon fumlade lite vid själva överlämnandet och liksom
tappade det på marken..

Nu låg det där, grått.. platt.. helt stilla..
det dammade lite i den torra jorden.

Nåväl, jag fick i alla fall tillbaka det.
Det var ju snällt.




Fri vers av micke marin
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-20 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin