Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnet är kort, alltför kort


Jädran anåda

I dag när jag var ute och gick
så gick även fem diktidéer
sin kos!

Idéer kommer
lika fort
som glömskan!




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-20 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP